tentang Kami

Yoming
Fokus kana Service Mobil

Diadegkeun dina taun 1993, Yoming mangrupikeun grup perusahaan anu gaduh pangalaman langkung ti 20 taun dina manufaktur Cakram Rem, Drum Rem, Pad Rem sareng Sapatu Rem. Urang ngamimitian bisnis sareng Pasar Amérika Kalér dina taun ngadegna sami 1993 sareng lebet pasar Éropa dina taun 1999.

Naha Milih kami

Jalur produksi anu paling penting sareng alat uji kami sadayana ti Jerman, Italia, Jepang sareng Taiwan sareng kami gaduh pusat R&D sorangan, kami suksés nyumponan sagala rupa kabutuhan palanggan pikeun OEM sareng Aftermarkets kalayan kontrol prosés anu ketat.

  • Certificates

    Sertipikat

  • Our Anual Capacity

    Kapasitas Anual Kami

  • Customized 

    Disaluyukeun 

index_ad_bn

WARTA INDUSTRI

  • Iraha Abdi Ngaganti Rotor Rem Abdi?

    Urang terang ngajaga mobil tiasa rada nyusahkeun sareng téknis pikeun jalma rata-rata. Éta sababna YOMING aya di dieu pikeun ngabantosan, kami henteu ngan ukur nyayogikeun suku cadang mobil, kami ogé ngarep-arep ngadidik para pembeli sareng supir di sakumna dunya ngeunaan tip perawatan mobil anu leres, supados anjeun ngahémat artos dina jangka panjang,.../p>

  • Marake Pad Diagnostics

    Sateuacan anjeun miceun bantalan rem anu lami atanapi mesen set énggal, tingali éta. Bantalan marake tiasa nyarioskeun ka anjeun ngeunaan sadayana sistem rem sareng nyegah bantalan énggal tina nasib anu sami. Éta ogé tiasa ngabantosan anjeun nyarankeun perbaikan rem anu ngabalikeun .../p>

  • Kumaha carana ngabejaan lamun mobil anjeun perlu pakasaban marake

    Ukur bantalan rem sareng cakram anjeun gancang sareng gampang pikeun terang jinis padamelan anu anjeun peryogikeun. Abdi henteu terang ngeunaan anjeun, tapi unggal waktos toko nyarios yén kuring peryogi rem, sigana kuring sumpah kuring parantos réngsé henteu lami. Sarta saprak jobs marake mindeng pangropéa preventif, mobil anjeun.../p>