Urang terang ngajaga mobil tiasa rada nyusahkeun sareng téknis pikeun jalma rata-rata. Éta sababna YOMING di dieu pikeun ngabantosan, kami henteu ngan ukur nyayogikeun suku cadang mobil, kami ogé ngarep-arep ngadidik para pembeli sareng supir di sakumna dunya ngeunaan tip pangropéa mobil anu leres, ku kituna anjeun ngahémat artos dina jangka panjang, sareng ngahindarkeun diri sareng anu sanés. pamaké jalan dina bahaya! Dinten ayeuna, hayu urang mimitian ku 5 tanda luhur anu anjeun kedah mariksa sareng ngagentos suku cadang rem anjeun, sateuacan kasép. Sateuacan urang luncat kana gejala anu munggaran, anjeun kedah terang yén sistem rem mobil diwangun ku seueur bagian, tapi pikeun topik ayeuna, urang bakal fokus kana bantalan marake sareng rotor cakram marake atanapi kendang marake saprak urang ngobrolkeun ngeunaan suku cadang. anu berpotensi ngabantosan anjeun ngahémat tagihan pangropéa sareng kaayaan bahaya.
1b2bd510d0232593a5b953b8c33b0f7
1.) Sora Jeritan Nyaring Nalika Nerapkeun Rem (Sora YEEEEEE)
- Salah sahiji gejala luhur kampas rem. Seuseueurna bantalan rem di pasar diproduksi kalayan "indikator anu diwangun" anu bakal ngaluarkeun sora sora anu nyaring sareng pikasieuneun anu disada sapertos aya anu silih gosok. Nalika sora ieu diucapkeun, éta sasaena pikeun meunangkeun montir Certified pikeun pariksa dina ketebalan hampang marake jeung mastikeun yén indikator maké aya dina kontak jeung rotors marake. Upami ketebalan pad marake masih aya dina kisaran anu tiasa ditampi sareng indikator henteu aya dimana caket rotor cakram, berpotensi anjeun gaduh masalah sareng pad marake sorangan, contona, hampang marake kualitas rendah, nganggo bahan rem anu salah sareng sesar instalasi. Pastikeun pikeun pariksa aranjeunna ku montir anu disertipikasi!

2.) Kakuatan ngerem goréng, ampir nabrak mobil di hareup
- Daya ngerem goréng bisa jadi sababaraha alesan, ti lungse kaluar shock absorbers, ban, master silinder marake, caliper marake, rotors disc jeung hampang marake. Diomongkeun tina pangalaman, nalika urang ngalaman kakuatan ngerem goréng, hampang marake mangrupakeun salah sahiji komponén munggaran dipariksa. Alesanna nyaéta pad rem didamel tina bahan, Non-Asbés organik, semi logam, NAO logam rendah, sareng keramik, anu sadayana bakal luntur gumantung kana panggunaan sareng kaayaan. Janten nalika anjeun ngalaman kinerja ngerem anu goréng sareng dibarengan ku sora sora anu nyaring sapertos gejala anu munggaran anu urang bahas, kamungkinan anjeun peryogi set bantalan rem énggal.
ab76b984e07a22707ac72119aaafb38
3.) Pedal marake ngageter nalika ngerem
- Kaseueuran kasus sapertos ieu biasana dikaitkeun sareng rotor cakram rem, tapi aya kasus dimana bantalan marake mangrupikeun akarna. Pad rem mawa hiji jenis résin anu bakal sumebar ka sakuliah merata dina beungeut rotor, pikeun mastikeun malah ngagem dina hampang marake na disc rotor. Upami kualitas bantalan rem henteu saimbang, résin ieu moal sumebar sacara rata kana rotor cakram sareng nyababkeun permukaan anu henteu rata, ku kituna, supir bakal ngaraos geter atanapi pulsasi dina pedal rem, ngaganggu kinerja sareng kaamanan ngerem. Lamun cukup serius, hiji bisa ngalaman leungitna rem sarta kandaraan ampir tunggang tanpa rem.

4.) Mobil narik ka hiji sisi everytime Anjeun ngerem
- Sistem rem ngalambatkeun mobil ku cara nerapkeun tekanan dina bantalan rem pikeun ngagosok kana rotor cakram. Dina skenario kahirupan nyata, hampang marake teu salawasna ngagem kaluar dina laju sarua; Ieu tiasa disababkeun ku gagalna komponén mékanis, gaya nyetir, kaayaan cuaca sareng seueur deui. Kalolobaan waktu, hampang rem anu dipaké bakal boga maké henteu rata, Lamun hiji sisi hampang ipis ti sisi séjén, mobil bakal narik ka kénca atawa ka katuhu nalika nerapkeun rem. Lamun masalah ieu ditinggalkeun unchecked, masalah bisa naék ka bagian séjén tina mobil kawas masalah steering rack, sarta parah, nempatkeun anjeun sarta pamaké jalan séjén dina bahaya. Upami anjeun ngalaman masalah ieu, pastikeun mobil anjeun ditaliti ku montir anu disertipikasi
636ce1010b555550cadf6d064c90079
5.) Panungtungan tapi teu saeutik, montir alus anjeun nétélakeun yén bantalan rem geus dipaké.
- Kami dikaruniai profésional anu saé sapertos mékanika pikeun ngabantosan kami dina masalah mobil. Janten dina waktos salajengna basa montir anjeun nyarioskeun yén anjeun kedah ngarobih bantalan rem anjeun, kamungkinan anu saé pisan anjeun leres-leres ngalakukeun! Sateuacan anjeun mutuskeun pikeun nyéépkeun artos pikeun ngarobih bantalan rem, mimitina, anjeun kedah naroskeun ka mékanik pikeun nunjukkeun anjeun sacara visual ngeunaan kaayaan bantalan rem, saatos bantalan rem anu dikonfirmasi sacara visual, anjeun tiasa teraskeun milih modél bantalan marake. YOMING nyarankeun nuturkeun bantalan rem spésifikasi OEM pikeun ngajaga kinerja pabrik, pikeun ngajaga kanyamanan dina nyetir sareng kaamanan.

Janten di dinya, 5 tanda luhur anjeun kedah pariksa sareng ngagentos bagian rem anjeun. Sistem ngerem penting pisan pikeun kaamanan jalan, pangropéa périodik mangrupikeun konci pikeun mastikeun mobil anjeun beroperasi dina tingkat standar. Upami anjeun curiga anjeun gaduh masalah rem, parios ku profésional, sareng perbaiki, sateuacan TETÉ.


waktos pos: Jul-28-2021