918 (1)

Profil Perusahaan

Diadegkeun dina taun 1993, YOMING mangrupikeun grup perusahaan anu gaduh pangalaman langkung ti 20 taun dina manufaktur Cakram Rem, Drum Rem, Pad Rem sareng Sapatu Rem. Urang ngamimitian bisnis sareng Pasar Amérika Kalér dina taun ngadegna sami 1993 sareng lebet pasar Éropa dina taun 1999.

Pausahaan kami nyayogikeun "layanan solusi hiji eureun" tina sagala rupa produk rem pikeun sadaya mobil panumpang anu tos aya, kendaraan komérsial sareng treuk tugas ringan sareng beurat. Bagian-bagian ieu didamel pikeun spésifikasi OE anu pasti sareng dina tés jaminan kualitas anu ketat anu sami.

Urang tulus ngaharepkeun pikeun ngadegkeun kerjasama bisnis win-win ku silih percaya jeung babaturan ti sakuliah dunya! Wilujeng sumping salah sahiji inquiries anjeun!

Kaunggulan Kami Salaku Di handap

Diadegkeun dina taun 1993, YOMING mangrupikeun grup perusahaan anu gaduh pangalaman langkung ti 20 taun dina manufaktur Cakram Rem, Drum Rem, Pad Rem sareng Sapatu Rem. Urang ngamimitian bisnis sareng Pasar Amérika Kalér dina taun ngadegna sami 1993 sareng lebet pasar Éropa dina taun 1999.

Pausahaan kami nyayogikeun "layanan solusi hiji eureun" tina sagala rupa produk rem pikeun sadaya mobil panumpang anu tos aya, kendaraan komérsial sareng treuk tugas ringan sareng beurat. Bagian-bagian ieu didamel pikeun spésifikasi OE anu pasti sareng dina tés jaminan kualitas anu ketat anu sami.

Desain
%
Pangwangunan
%
Stratégi
%

Jalur produksi anu paling penting sareng alat uji kami sadayana ti Jerman, Italia, Jepang sareng Taiwan sareng kami gaduh pusat R&D sorangan, kami suksés nyumponan sagala rupa kabutuhan palanggan pikeun OEM sareng Aftermarkets kalayan kontrol prosés anu ketat, produk kualitas luhur, saatos gancang- eupan balik penjualan, sareng anu penting urang tiasa nawiskeun anjeun harga anu langkung handap. Palanggan mangrupikeun perhatian anu paling urang, kami nyayogikeun produk suku cadang kalayan kualitas luhur di sakuliah dunya, ayeuna kami mangrupikeun supplier ngarah pikeun seueur merek anu kasohor di pasar utama sapertos Éropa Kulon, Amérika Kalér, Tenggara, Wétan Tengah, Afrika Kidul, jsb.

918 (3)
918 (4)
918 (5)
918 (6)

Sertipikat kami

Puseur R&D kami

GDF