Suku cadang mobil Hideung Hat Brake cakram 40206-AX600 Pikeun Nissan Performance OEM Produsén Kualitas Alus


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Pas mobil sareng nomer bagian:

OEM No. Ref.
40206-AX600, 40206-AX602, 40206-AX603, 40206-EE320, 40206-AX602,40206-AX603,40206-EE320 P668310, 0311023020, 0311023025, 470241652, 140836N, 140836, 812025131, NBD1230, 422216, 562268B, 562230B, 0 986 479 080, 16155210009 / PD, BDRS1985.25, BS8450, DF6985.20, MDC1607C, 4004308J, 16155210039 / PD, 1815203936 , 0311023020,0311023025,470241652,140836N, 140836,812025131, NBD1230,422216,562268B, 562230B, 0 986 479 080,16155210009 / PD, BDRS1985.25, BS8450, DF6985.20, MDC1607C, 4004308J, 16155210039 / PD, 1815203936

Aplikasi:
DACIA LOGAN (LS_) 2004/08-
DACIA LOGAN EXPRESS (FS_) 2009/03-
DACIA LOGAN MCV (KS_) 2007/02-
DACIA LOGAN Pickup (US_) 2008/03-
DACIA SANDERO 2008/06-
NISSAN MICRA C+C III (K12) 2005/08-
NISSAN MICRA III (K12) 2002/03-2010/06
CATETAN NISSAN (E11, NE11) 2005/01-2012/06
NISSAN TIIDA Hatchback (C11) 2004/05-2013/12
NISSAN TIIDA Saloon (SC11) 2004/05-2013/12
NISSAN (DONGFENG) SUNNY 2010/12-
RENAULT CLIO Grandtour (KR0/1_) 2008/02-
RENAULT CLIO III (BR0/1, CR0/1) 2005/01-
RENAULT LOGAN I (LS_) 2004/09-
RENAULT LOGAN I Estate (KS_) 2007/04-
RENAULT MEGANE II (BM0/1_, CM0/1_) 2001/07-2012/10
RENAULT MEGANE II Saloon (LM0/1_) 2003/08-
MODUS RENAULT / MODUS GRAND (F/JP0_) 2004/09-

Parameter:

lokasi As hareup
Diameter 260 mm
Cakram marake Kandel 22 mm
Ketebalan Minimum 19,8 mm
Diaméter puseur 61 mm
Jangkungna 44 mm
Jumlah liang 4
Diaméterna bunderan pitch 100 mm
Padet Atawa Vented V
Beurat 5,4 kg

gambar teknis:
hfgdhg (1)

Fitur:
1.Superior panyalindungan korosi
2.Efficient dissipation panas
3.Kinerja ngerem High
Penampilan 4.Attractive
kustomisasi 5.Grafik
logo 6.Customized & bungkusan ngaropéa

Poto Rujukan Hideung Hat séjén:
gdfg

jaminan:
1.Sataun atawa 60.000 Kilometer.
2. Bisi manggihan defects bahan atawa workmanship di handap aspék, urang bakal ngaganti tanpa biaya, atawa balik jumlah sarua timely:
(1) Ukuran instalasi salah;
(2) Sakur masalah kualitas;
Peta 3.Prompt nuju eupan balik aftersales

Bungkusan & Pangiriman:
Paket Ékspor Baku: Kantong Plastik + nétral / Kotak Brand + Kotak karton + Usuk
Waktos prosés:

Kuantitas (Potongan) 1-20 21-2000000 > 2000000
Est.Waktu (dinten) 15 60 rundingan

hfgdhg (12)
Naon Rincian bungkusan anjeun?
hfgdhg (11)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Q1. Naon istilah bungkusan anjeun?
    A: Umumna, urang pak barang urang dina nétral bodas atawa coklat boxes.If anjeun geus jum'atan didaptarkeun patén, urang ogé bisa pak dina kotak brand anjeun sanggeus meunang surat otorisasina Anjeun.

    Q2. Naon istilah pembayaran anjeun?
    A: Ku T / T, 30% deposit, kasaimbangan 70% mayar saméméh pangiriman. Kami bakal nunjukkeun anjeun poto produk sareng bungkusan sateuacan anjeun mayar baki.

    Q3. Naon istilah pangiriman anjeun?
    A: EXW, FOB, CFR, CIF,

    Q4. Kumaha ngeunaan waktos pangiriman anjeun?
    A: Umumna bakal butuh 20-45days sanggeus narima pembayaran sateuacanna Anjeun. Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng volume pesenan anjeun.

    Q5. Dupi anjeun ngahasilkeun nurutkeun sampel?
    A: Sumuhun, urang bisa ngahasilkeun nurutkeun sampel Anjeun atawa gambar teknis. Urang bisa ngamekarkeun molds na fixtures.

    Q6. Naon kawijakan sampel anjeun?
    A: Urang bisa nyadiakeun sampel tina stock urang lamun sagala, atawa urang bakal ngatur produksi sampel sasuai. Tapi para nasabah kedah mayar biaya sampel sareng biaya kurir.

  • Kumaha Ngahubungan Kami?

    Upami anjeun gaduh cakram rem atanapi pad rem anu kabetot, punten tong ragu ngahubungi kami dumasar kana inpormasi ieu:

    Pilihan Mimiti anjeun tina Auto Brake Disc & Pad

    Hp: 0086-15314256929 Whatsapp/Wechat:0086-15314256929 Surélék: info@yomingmachinery.com Situs Web: www.yominggroup.com