Geomet Coated High Performance Brake Disc 7L8615601A pikeun Porsche Macan Aftermarket Bagian Brake Rotor Dijieun di Cina


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Pas mobil sareng nomer bagian:

OEM NO. Ref.
7L8615601A 600323972, VAG172, BS8900C, VAG172, BS8900C

Aplikasi:

AUDI Q7 (4LB) 2006/03-2016/01
PORSCHE CAYENNE (9PA) 2002/09-2010/09
VOLKSWAGEN TOUAREG (7LA, 7L6, 7L7) 2002/10-2013/01
VOLKSWAGEN TOUAREG (7P5, 7P6) 2010/01-2018/03

Parameter:

lokasi As Rear
Diameter 358 mm
Cakram marakeKandel 28 mm
Ketebalan Minimum 26 mm
Diaméter puseur 85 mm
Jangkungna 73,5 mm
Jumlah liang 5
Diaméterna bunderan pitch 130 mm
Padet atanapi Vented V
Beurat 9,7 kg

gambar teknis:
hgfdchj
jfghj

Fitur:
1.Ramah lingkungan
2.Superior panyalindungan korosi
3.Efficient dissipation panas
4.High ngerem kinerja
Penampilan 5.Attractive
kustomisasi 6.Grafik
Logo ngaropéa & bungkusan ngaropéa
abiout

Bungkusan & Pangiriman:
Paket Ékspor Baku: Kantong Plastik Ngaleutikan + Netral / Kotak Brand + Kotak Karton + Usuk
Waktos prosés:

Kuantitas (Potongan) 1-20 21-2000000 > 2000000
Est.Waktu (dinten) 15 60 rundingan

hfgh
Naon Rincian bungkusan anjeun?
khjk

instruksi produk:

Kapang 1.Make molds ku sorangan
2.Sample atanapi gambar husus ti klien salaku sampel aslina
3.Test sampel aslina saméméh ngembangkeun
4.Tests sampel munggaran
Produksi 1.Steps produksi: Bahan, smelting, tuang, beberesih keusik, processing, bungkusan
2.12 garis casting, 110 garis pagawean, 5 garis palapis
3. garis produksi otomatis
4.MOQ: 100pcs
5.360 mesin CNC
Laboratorium 1.Making tés pikeun bahan
2.Control komposisi kimiawi
3.Keep test-laporan salawasna
Palapis 1.Full coated sarta parsial coated
2. Ngalukis
3.Control kualitas palapis: · Adhesion, Uyah semprot test, ketebalan palapis
4. Anti karat palapis: · Waterborne palapis
MOQ 100pcs / item, teu perlu mayar fee kapang
Ngembangkeun Item Anyar 45 poé
Waktos pangiriman 60 poé

jaminan:
1.Sataun atawa 60.000 Kilometer.
2. Bisi manggihan defects bahan atawa workmanship di handap aspék, urang bakal ngaganti tanpa biaya, atawa balik jumlah sarua timely:
(1) Ukuran instalasi salah;
(2) Sakur masalah kualitas;
Peta 3.Prompt nuju eupan balik aftersales


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Q1. Naon istilah bungkusan anjeun?
    A: Umumna, urang pak barang urang dina nétral bodas atawa coklat boxes.If anjeun geus jum'atan didaptarkeun patén, urang ogé bisa pak dina kotak brand anjeun sanggeus meunang surat otorisasina Anjeun.

    Q2. Naon istilah pembayaran anjeun?
    A: Ku T / T, 30% deposit, kasaimbangan 70% mayar saméméh pangiriman. Kami bakal nunjukkeun anjeun poto produk sareng bungkusan sateuacan anjeun mayar baki.

    Q3. Naon istilah pangiriman anjeun?
    A: EXW, FOB, CFR, CIF,

    Q4. Kumaha ngeunaan waktos pangiriman anjeun?
    A: Umumna bakal butuh 20-45days sanggeus narima pembayaran sateuacanna Anjeun. Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng volume pesenan anjeun.

    Q5. Dupi anjeun ngahasilkeun nurutkeun sampel?
    A: Sumuhun, urang bisa ngahasilkeun nurutkeun sampel Anjeun atawa gambar teknis. Urang bisa ngamekarkeun molds na fixtures.

    Q6. Naon kawijakan sampel anjeun?
    A: Urang bisa nyadiakeun sampel tina stock urang lamun sagala, atawa urang bakal ngatur produksi sampel sasuai. Tapi para nasabah kedah mayar biaya sampel sareng biaya kurir.

    Q7. Naha anjeun nguji sadaya barang anjeun sateuacan pangiriman?
    A: Sumuhun, urang kudu 100% test saméméh pangiriman

  • Kumaha Ngahubungan Kami?

    Upami anjeun gaduh cakram rem atanapi pad rem anu kabetot, punten tong ragu ngahubungi kami dumasar kana inpormasi ieu:

    Pilihan Mimiti anjeun tina Auto Brake Disc & Pad

    Hp: 0086-15314256929 Whatsapp/Wechat:0086-15314256929 Surélék: info@yomingmachinery.com Situs Web: www.yominggroup.com