Cakram Rem Kualitas Luhur 424928 424929 424998 pikeun Bagian Aftermarket Peugeots Rotor Rem


Rincian produk

FAQ

Tag produk

YOMING mangrupikeun supplier sumanget sareng ide pasar canggih pikeun cakram rem otomotif / kendang rem, sareng bantalan rem / sapatu rem.
Pausahaan kami nyayogikeun "layanan solusi hiji eureun" tina rupa-rupa produk rem pikeun sadaya mobil panumpang anu tos aya, kendaraan komérsial sareng treuk tugas ringan sareng beurat. Bagian-bagian ieu didamel pikeun spésifikasi OE anu pasti sareng dina tés jaminan kualitas anu ketat anu sami, ngan ukur bédana nyaéta yén kami tiasa nawiskeun anjeun harga anu langkung handap. Kami gancang ngaréaksikeun sareng terus ningkatkeun, tina patarosan, pesenan, pangiriman sareng jasa saatos penjualan, palanggan mangrupikeun perhatian anu paling kami, kami nyayogikeun produk suku cadang kalayan kualitas luhur ka Éropa, Amérika, Amérika Kidul, Wétan Tengah, sareng Afrika jsb.

Kami geus sadar pinuh otomatis prosés foundry ti pembuatan inti, sarta perlakuan, molding, tuang tuang beberesih. Ogé, ngawaskeun sacara real-time komposisi kimia sareng suhu beusi molten, mastikeun konsistensi kualitas tuang tina bets anu béda.

9181

cer

Fitment mobil sareng nomer bagian:

OEM NO. Ref.
4249.98 562468B,0986479313,09A23520,DDF1566,BD-5622,92157200

Aplikasi:
CITROEN JUMPER Box 2006/04-
CITROEN JUMPER Beus 2006/04-
CITROEN JUMPER Platform/Chassis 2006/04-
FIAT DUCATO Box (250, 290) 2006/07-
FIAT DUCATO Beus (250, 290) 2006/07-
FIAT DUCATO Platform/Chassis (250, 290) 2006/07-
PEUGEOT BOXER Box 2006/04-
PEUGEOT BOXER Beus 2005/09-
PEUGEOT BOXER Platform/Chassis 2006/04-

Parameter:

lokasi As hareup
Diameter 280 mm
Cakram marake Kandel 28 mm
Ketebalan Minimum 25,9 mm
Diaméter puseur 73 mm
Jangkungna 71,5 mm
Jumlah liang 5
Diaméterna bunderan pitch 118 mm
Padet Atawa Vented V
Beurat 7,6 kg

gambar teknis:
hfgh (13) hfgh (17) hfgh (14)

Bungkusan & Pangiriman:
Paket Ékspor Baku: Kantong Plastik Ngaleutikan + Netral / Kotak Brand + Kotak Karton + Usuk
Waktos prosés:

Kuantitas (Potongan) 1-20 21-2000000 > 2000000
Est.Waktu (dinten) 15 60 rundingan

Naon Rincian bungkusan anjeun?
hfgh (18)

jaminan:
1.Sataun atawa 60.000 Kilometer.
2. Bisi manggihan defects bahan atawa workmanship di handap aspék, urang bakal ngaganti tanpa biaya, atawa balik jumlah sarua timely:
(1) Ukuran instalasi salah;
(2) Sakur masalah kualitas;
Peta 3.Prompt nuju eupan balik aftersales

Kapang 1.Make molds ku sorangan
2.Sample atanapi gambar husus ti klien salaku sampel aslina
3.Test sampel aslina saméméh ngembangkeun
4.Tests sampel munggaran
Produksi 1.Steps produksi: Bahan, smelting, tuang, beberesih keusik, processing, bungkusan
2.12 garis casting, 110 garis pagawean, 5 garis palapis
3. garis produksi otomatis
4.MOQ: 100pcs
5.360 mesin CNC
Laboratorium 1.Making tés pikeun bahan
2.Control komposisi kimiawi
3.Keep test-laporan salawasna
Palapis 1.Full coated sarta parsial coated
2. Ngalukis
3.Control kualitas palapis: · Adhesion, Uyah semprot test, ketebalan palapis
4. Anti karat palapis: · Waterborne palapis
MOQ 100pcs / item, teu perlu mayar fee kapang
Ngembangkeun Item Anyar 45 poé
Waktos pangiriman 60 poé

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Q1. Naon istilah bungkusan anjeun?
    A: Umumna, urang pak barang urang dina nétral bodas atawa coklat boxes.If anjeun geus jum'atan didaptarkeun patén, urang ogé bisa pak dina kotak brand anjeun sanggeus meunang surat otorisasina Anjeun.

    Q2. Naon istilah pembayaran anjeun?
    A: Ku T / T, 30% deposit, kasaimbangan 70% mayar saméméh pangiriman. Kami bakal nunjukkeun anjeun poto produk sareng bungkusan sateuacan anjeun mayar baki.

    Q3. Naon istilah pangiriman anjeun?
    A: EXW, FOB, CFR, CIF,

    Q4. Kumaha ngeunaan waktos pangiriman anjeun?
    A: Umumna bakal butuh 20-45days sanggeus narima pembayaran sateuacanna Anjeun. Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng volume pesenan anjeun.

    Q5. Dupi anjeun ngahasilkeun nurutkeun sampel?
    A: Sumuhun, urang bisa ngahasilkeun nurutkeun sampel Anjeun atawa gambar teknis. Urang bisa ngamekarkeun molds na fixtures.

    Q6. Naon kawijakan sampel anjeun?
    A: Urang bisa nyadiakeun sampel tina stock urang lamun sagala, atawa urang bakal ngatur produksi sampel sasuai. Tapi para nasabah kedah mayar biaya sampel sareng biaya kurir.

    Q7. Naha anjeun nguji sadaya barang anjeun sateuacan pangiriman?
    A: Sumuhun, urang kudu 100% test saméméh pangiriman

  • Kumaha Ngahubungan Kami?

    Upami anjeun gaduh cakram rem atanapi pad rem anu kabetot, punten tong ragu ngahubungi kami dumasar kana inpormasi ieu:

    Pilihan Mimiti anjeun tina Auto Brake Disc & Pad

    Hp: 0086-15314256929 Whatsapp/Wechat:0086-15314256929 Surélék: info@yomingmachinery.com Situs Web: www.yominggroup.com