Topi Hideung 1A0633251,5531172J10 Kualitas Tinggi Low Harga Rem Disc Rotor Pikeun Suzuki Lapin Hareup Mobil Dijieun di Cina


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Rincian gancang:

Modél           Suzuki
Taun             2003-2006
Bahan         G3000, HT250 Gery Beusi
Garansi         30000-50000 km
Tempat Asalna    Shandong, Cina
Nomer modél    OEM
Sertifikasi      TUV / ISO / TS16949 / ECE / R90
Modél Mobil        Kabéh mobil
Ngaran Produk     Cakram marake pikeun Suzuki
Padet atanapi vented    Diventilasi
Perlakuan permukaan  palapis normal / Géomet
Bungkusan          Netral / Kotak Warna
Posisi          Hareup Rear Alxe
 Kualitas           100% Diuji

hgfh (9)
Pas mobil sareng nomer bagian:

OEM No. Ref.
1A0633251, 5531172J10, 55311-72J10,5531172J10,55311-72J10 0986479R27, 55349, BS8948, 0986479R60,55349,BS8948,0986479R60

Aplikasi:

Perlengkapan Mobil Modél Taun
SUZUKI Ignis 2003-2006

Parameter:

lokasi As hareup
Diameter 211,2 mm
Cakram marakeKandel 11 mm
Ketebalan Minimum 10 mm
Diaméter puseur 60 mm
Jangkungna 43,7 mm
Jumlah liang 4
Diaméterna bunderan pitch 100 mm
Padet atanapi Vented S

gambar teknis:
hgfh (10)

Laporan pamariksaan

Nomer Bagian: 1A0633251 LOT NO.: TP714
Panyadia: YOMING Panyadia No.: YM19162
No. Barang Niley Dipikabutuh Hasilna
1 2 3
1 Diaméter luar φ211.2±0.4 φ211.30 φ211.26 φ211.26
2 Pamasangan Jero 37,5 ± 0,25 37.56 37.50 37.60
3 Gemblengna Jangkungna 43,7 ± 0,5 43.76 43.72 43.74
4 Diaméter luar tina permukaan dipasang φ135.3±0.4 φ135,40 φ135,40 φ135,46
5 Diaméter Batin Permukaan Pemasangan φ125±0.3 φ125.10 φ125,08 φ125,06
6 Diaméterna bunderan pitch φ100 φ100,00 φ100,00 φ100,00
7 Ningkatkeun liang Qty 4 4 4 4
8 Diaméter liang pamasangan 4×φ12.7+0.20 4×φ12,80 4×φ12,78 4×φ12,78
9 φ0.25 Oké Oké Oké
10 Benang enya Oké Oké Oké
11 Kandel 11±0.25 11.03 11.02 11.03
12 Habis (IN) ≤0.03 0,023 0,021 0.019
13 Habis ( OUT ) ≤0.03 0,016 0,028 0.013
14 DTV ≤0.01 0.005 0,0056 0,0038
15 Variasi ketebalan pipi (pikeun disc ventilated wungkul) (A,B±0,5㎜)
16 KASARENG Ra3 Ra1.26/1.08 Ra1.80/1.09 Ra0.96/1.01
17 Status permukaan (OK atanapi NG) Oké Oké Oké Oké
18 status pakét (OK atanapi NG) Oké Oké Oké Oké
19 Status palapis (OK atanapi NG) Oké Oké Oké Oké
20 Teu karasa 187-241HB 201 194 198
21 Kakuatan regangan 250Mpa 265 268 260

jaminan:
1.Sataun atawa 60.000 Kilometer.
2. Bisi manggihan defects bahan atawa workmanship di handap aspék, urang bakal ngaganti tanpa biaya, atawa balik jumlah sarua timely:
(1) Ukuran instalasi salah;
(2) Sakur masalah kualitas;
Peta 3.Prompt nuju eupan balik aftersales

Bungkusan & Pangiriman:
Paket Ékspor Baku: Kantong Plastik Ngaleutikan + Netral / Kotak Brand + Kotak Karton + Usuk
Waktos prosés:

Kuantitas (Potongan) 1-20 21-2000000 > 2000000
Est.Waktu (dinten) 15 60 rundingan

hgfh (8)
Naon Rincian bungkusan anjeun?hgfh (11)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Q1. Naon istilah bungkusan anjeun?
    A: Umumna, urang pak barang urang dina nétral bodas atawa coklat boxes.If anjeun geus jum'atan didaptarkeun patén, urang ogé bisa pak dina kotak brand anjeun sanggeus meunang surat otorisasina Anjeun.

    Q2. Naon istilah pembayaran anjeun?
    A: Ku T / T, 30% deposit, kasaimbangan 70% mayar saméméh pangiriman. Kami bakal nunjukkeun anjeun poto produk sareng bungkusan sateuacan anjeun mayar baki.

    Q3. Naon istilah pangiriman anjeun?
    A: EXW, FOB, CFR, CIF,

    Q4. Kumaha ngeunaan waktos pangiriman anjeun?
    A: Umumna bakal butuh 20-45days sanggeus narima pembayaran sateuacanna Anjeun. Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng volume pesenan anjeun.

    Q5. Dupi anjeun ngahasilkeun nurutkeun sampel?
    A: Sumuhun, urang bisa ngahasilkeun nurutkeun sampel Anjeun atawa gambar teknis. Urang bisa ngamekarkeun molds na fixtures.

    Q6. Naon kawijakan sampel anjeun?
    A: Urang bisa nyadiakeun sampel tina stock urang lamun sagala, atawa urang bakal ngatur produksi sampel sasuai. Tapi para nasabah kedah mayar biaya sampel sareng biaya kurir.

    Q7. Naha anjeun nguji sadaya barang anjeun sateuacan pangiriman?
    A: Sumuhun, urang kudu 100% test saméméh pangiriman

  • Kumaha Ngahubungan Kami?

    Upami anjeun gaduh cakram rem atanapi pad rem anu kabetot, punten tong ragu ngahubungi kami dumasar kana inpormasi ieu:

    Pilihan Mimiti anjeun tina Auto Brake Disc & Pad

    Hp: 0086-15314256929 Whatsapp/Wechat:0086-15314256929 Surélék: info@yomingmachinery.com Situs Web: www.yominggroup.com