04465-25040 D1344 Produsén Pad marake Berkualitas Tinggi Harga Murah Suku Cadang Mobil Keramik Bantalan Rem Hareup Pikeun Toyota


Rincian produk

FAQ:

Tag produk

Pas mobil sareng nomer bagian:
OEM NO. Ref.
04465-25040 GDB7045,ADT342128,BP-9011,598947,KBP-9002,P 83
092,BP-9135,22-0434-0,A1N050,ADT342128,BP-
9011,598947,KBP-9002,P83092,BP-9135,22-0434-0,A1N050

Aplikasi:
FOTON MPX MPV 2007/03-2014/12
JINBEI (BRILLIANCE) GRANSE MPV 2002/11-
JINBEI (BRILLIANCE) HAISE II Beus 2001/01-2008/01
TOYOTA HIACE II Box (LH5_, YH7_, LH7_, LH6_, YH6_, YH5_) 1982/12-1989/11
TOYOTA HIACE II Wagon (LH7_, LH5_, LH6_, YH7_, YH6_, YH5_) 1982/11-1989/11
TOYOTA HIACE III Box (YH7_, LH6_, LH7_, LH5_, YH5_, YH6_) 1987/08-2006/07
TOYOTA HIACE III Wagon (_H1_) 1987/08-2004/12
TOYOTA HIACE IV Box (LXH1_, RZH1_, LH1_) 1995/08-
TOYOTA HIACE IV Beus (_H1_, _H2_) 1995/08-

Parameter:

lokasi As hareup
Bahan Semi-logam / Keramik
Lebar 145,4 mm
Jangkungna 56,9 mm
Kandel 15,5 mm

Rincian produk:
gfdg (1)
gfdg (2)

Bungkusan & Pangiriman:
1.Pakét Ékspor Standar: Ngaleutikan Kantong Plastik + Nétral / Kotak Brand + Kotak Karton + Usuk
2. Delivery: 15 ~ 45 poé (gumantung kana kuantitas urutan)

bubuka:

produk Pad marake
Rumus Low-logam, Semi-logam, Keramik
Aplikasi Sistim marake disc
Beungeut Bubuk-dilapis
Kualitas 100% diuji
Koéfisién gesekan 0.35~0.45(F1)
Ketebalan Plat Balik 5~7 mm
Ketebalan Shim Shim stee normal, shim RSR, Disesuaikeun
Langlayangan marake Aya
Sénsor standar OE nurutkeun model hampang marake
Sertipikat ISO/TS16949, MARKEUN
Geuning Low Noise atanapi No Noise
Lebu Lebu rendah atanapi henteu
MOQ 100 sét pikeun hiji modél, 1000 sét pikeun hiji pesenan
Sampel 1-2 set tanpa muatan
Sampel Lead Time 7 poé
Pangmayaran T / T 30% salaku deposit, sarta 70% saméméh pangiriman
QC 1.Bahan mariksa
2. Mould karuksakan mariksa
3. Inspektur mariksa di Productions
4. Inspect spot dipariksa
5.Packing mariksa
6. Ganda mariksa

jaminan:
1. 1 taun atawa 50.000 Km
Peta 2.Prompt nuju eupan balik aftersales
-Dina hal manggihan defects bahan atawa workmanship dina aspék handap, urang bakal ngaganti tanpa biaya, atawa balik jumlah sarua timely:
1.Incorrect ukuranana instalasi;
2.Any masalah kualitas;

Émbaran parusahaan

Yoming machinery Co., Ltd mangrupikeun cakram marake otomotif anu sumanget, pad marake & supplier kendang rem anu gaduh ide pasar maju sareng sagala rupa cakram marake, pad marake & kendang marake.
Perusahaan kami nyayogikeun "layanan solusi hiji eureun" pikeun sagala rupa rem
Cakram, pad marake & kendang marake sapertos sadaya mobil ngarah, kandaraan komérsial sarta tugas ringan & beurat.bagian ieu dijieun pikeun spésifikasi pasti na sahandapeun-buka tés jaminan kualitas rigorous sami, hijina bédana nu urang tiasa nawiskeun Anjeun harga leuwih handap. Kami gancang ngaréaksikeun sareng terus ningkatkeun, tina patarosan, pesenan, pangiriman sareng jasa saatos penjualan, palanggan mangrupikeun perhatian anu paling kami, kami nyayogikeun produk suku cadang kalayan kualitas luhur ka Éropa, Amérika, Amérika Kidul, Wétan Tengah sareng Afrika.

cer
factory


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Q1. Naon istilah bungkusan anjeun?
    A: Umumna, urang pak barang urang dina kotak bodas nétral jeung cartons coklat. Upami anjeun parantos ngadaptarkeun patén sacara sah, kami tiasa ngabungkus barang dina kotak merek anjeun saatos nampi surat otorisasina.

    Q2. Naon istilah pembayaran anjeun?
    A: T / T 30% salaku deposit, sarta 70% saméméh pangiriman. Kami bakal nunjukkeun anjeun poto produk sareng bungkusan sateuacan anjeun mayar baki.

    Q3. Naon istilah pangiriman anjeun?
    A: FOB, CFR, CIF

    Q4. Kumaha ngeunaan waktos pangiriman anjeun?
    A: Sacara umum, éta bakal butuh 30 nepi ka 60 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna Anjeun. Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas pesenan anjeun.

    Q5. Dupi anjeun ngahasilkeun nurutkeun sampel?
    A: Leres, urang tiasa ngahasilkeun ku conto anjeun atanapi gambar téknis. Urang tiasa ngawangun molds na fixtures.

    Q6. Naon kawijakan sampel anjeun?
    A: Urang bisa nyadiakeun sampel lamun urang boga bagian siap di stock, tapi konsumén kudu mayar biaya sampel jeung ongkos kurir.

    Q7. Naha anjeun nguji sadaya barang anjeun sateuacan pangiriman?
    A: Sumuhun, urang kudu 100% test saméméh pangiriman

    Q8: Kumaha anjeun nyieun bisnis urang jangka panjang sarta hubungan alus?
    A: 1. Urang tetep kualitas alus sarta harga kalapa pikeun mastikeun konsumén urang kauntungan;
    2. Urang hormat unggal customer salaku sobat urang jeung urang tulus ngalakukeun bisnis jeung nyieun babaturan jeung maranehna, euweuh urusan mana maranéhanana asalna.

  • Kumaha Ngahubungan Kami?

    Upami anjeun gaduh cakram rem atanapi pad rem anu kabetot, punten tong ragu ngahubungi kami dumasar kana inpormasi ieu:

    Pilihan Mimiti anjeun tina Auto Brake Disc & Pad

    Hp: 0086-15314256929 Whatsapp/Wechat:0086-15314256929 Surélék: info@yomingmachinery.com Situs Web: www.yominggroup.com