Asesoris Otomotif Ceramic Rear Disc Kualitas Luhur Bantalan Marake Otomatis Siapkeun D996 Pikeun Mobil Jepang TOYOTA Lexus


Rincian produk

FAQ:

Tag produk

Pas mobil sareng nomer bagian:
OEM NO. Ref.
04466-48040 MGA872,G1021479,B1-G102-1479-2-02,BL2510A1,D996
7897,HP7600,FD7170A,G1021479,B1-G102-1479-2-
02,BL2510A1,D996-7897,HP7600,FD7170A

Aplikasi:
LEXUS RX330 2004-2006
LEXUS RX350 2007-2009
LEXUS RX400h 2006-2008
TOYOTA Highlander 2004-2007
TOYOTA Highlander Hybrid 2006-2007

Parameter:

lokasi As Rear
Bahan Semi-logam / Keramik
Lebar 101,8 mm
Jangkungna 44 mm
Kandel 15,1 mm

Fitur:
1.100% diuji sateuacan pengiriman
waktos hirup 2.Long tur euweuh karuksakan keur disc marake
3.Ultra-tenang, Nganteurkeun High Stopping Power, Reliabiliti Jeung Kasalametan.
4. Suhu luhur, ware jeung cimata tahan
5. harga lumrah jeung pangiriman timely
hgfdjhg (1) hgfdjhg (2) hgfdjhg (4) hgfdjhg (3)

Bungkusan & Pangiriman:
1.Pakét Ékspor Standar: Ngaleutikan Kantong Plastik + Nétral / Kotak Brand + Kotak Karton + Usuk
4 pcs = 1 set
10 set = 1 karton
50 karton = 1 Pallet
20 palet = 1 * 20′GP
2. Delivery: 15 ~ 45 poé (gumantung kana kuantitas urutan)

jaminan:
1. 1 taun atawa 50.000 Km
Peta 2.Prompt nuju eupan balik aftersales
-Dina hal manggihan defects bahan atawa workmanship dina aspék handap, urang bakal ngaganti tanpa biaya, atawa balik jumlah sarua timely:
1.Incorrect ukuranana instalasi;
2.Any masalah kualitas;

Émbaran parusahaan

Yoming machinery Co., Ltd mangrupikeun cakram marake otomotif anu sumanget, pad marake & supplier kendang rem anu gaduh ide pasar maju sareng sagala rupa cakram marake, pad marake & kendang marake.
Perusahaan kami nyayogikeun "layanan solusi hiji eureun" pikeun sagala rupa rem
Cakram, pad marake & kendang marake sapertos sadaya mobil ngarah, kandaraan komérsial sarta tugas ringan & beurat.bagian ieu dijieun pikeun spésifikasi pasti na sahandapeun-buka tés jaminan kualitas rigorous sami, hijina bédana nu urang tiasa nawiskeun Anjeun harga leuwih handap. Kami gancang ngaréaksikeun sareng terus ningkatkeun, tina patarosan, pesenan, pangiriman sareng jasa saatos penjualan, palanggan mangrupikeun perhatian anu paling kami, kami nyayogikeun produk suku cadang kalayan kualitas luhur ka Éropa, Amérika, Amérika Kidul, Wétan Tengah sareng Afrika.

cer
factory


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Q1. Naon istilah bungkusan anjeun?
    A: Umumna, urang pak barang urang dina kotak bodas nétral jeung cartons coklat. Upami anjeun parantos ngadaptarkeun patén sacara sah, kami tiasa ngabungkus barang dina kotak merek anjeun saatos nampi surat otorisasina.

    Q2. Naon istilah pembayaran anjeun?
    A: T / T 30% salaku deposit, sarta 70% saméméh pangiriman. Kami bakal nunjukkeun anjeun poto produk sareng bungkusan sateuacan anjeun mayar baki.

    Q3. Naon istilah pangiriman anjeun?
    A: FOB, CFR, CIF

    Q4. Kumaha ngeunaan waktos pangiriman anjeun?
    A: Sacara umum, éta bakal butuh 30 nepi ka 60 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna Anjeun. Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas pesenan anjeun.

    Q5. Dupi anjeun ngahasilkeun nurutkeun sampel?
    A: Leres, urang tiasa ngahasilkeun ku conto anjeun atanapi gambar téknis. Urang tiasa ngawangun molds na fixtures.

    Q6. Naon kawijakan sampel anjeun?
    A: Urang bisa nyadiakeun sampel lamun urang boga bagian siap di stock, tapi konsumén kudu mayar biaya sampel jeung ongkos kurir.

    Q7. Naha anjeun nguji sadaya barang anjeun sateuacan pangiriman?
    A: Sumuhun, urang kudu 100% test saméméh pangiriman

    Q8: Kumaha anjeun nyieun bisnis urang jangka panjang sarta hubungan alus?
    A: 1. Urang tetep kualitas alus sarta harga kalapa pikeun mastikeun konsumén urang kauntungan;
    2. Urang hormat unggal customer salaku sobat urang jeung urang tulus ngalakukeun bisnis jeung nyieun babaturan jeung maranehna, euweuh urusan mana maranéhanana asalna.

     

  • Kumaha Ngahubungan Kami?

    Upami anjeun gaduh cakram rem atanapi pad rem anu kabetot, punten tong ragu ngahubungi kami dumasar kana inpormasi ieu:

    Pilihan Mimiti anjeun tina Auto Brake Disc & Pad

    Hp: 0086-15314256929 Whatsapp/Wechat:0086-15314256929 Surélék: info@yomingmachinery.com Situs Web: www.yominggroup.com